top of page
  • _

Nu är det dax....jag har något att berätta, men jag är ingen speciell - jo, fan det är jag

Jag kanske ska börja att skriva här. Skriva om min vardag. En helt vanlig, men ovanlig vardag, för en 4 barns mamma, lärare och personlig tränare.

Kankse ni har några tips om vad ni är intresserade av. Jag kan inte allt, men jag älskar att kunna allt - så jag kollar upp det jag inte kan.

hjälp mig lite, så lovar jag att bli er pepp, er inspirationskälla och en "kvälls macka" med positiva känslor inför morgondagen.


Jag är 42 år, ja, det stämmer, gammal och mossig eller cool och bossig - jag vet inte, men jag älskar det jag gör. jag älskar alla mina barn, min hund och min man. jag älskar att träna och jag har så många drömmar. jag vill så mycket inom träning, så grymt mycket inom föreläsningar, så himlla mycket iom mycket. vrför ska man välja?

Jag får ofta frågan hur jag hinner? hinner, ja, jag vet faktiskt inte. jag har inte svaret. jag lägger på ett litet extra kål och så hinner jag bara.

en dag kan se ut så här: (det här var min förra måndag då min man var utomlands)

06:00 kund fantastiskt kul, jag älskar att träna henne

hemma runt 7, fixade med de små, som faktiskt klarar sig ganska bra utan mig, ända tills jag kommer hem, för då är man ju oumbärlig ; . )

gick med minsta, som går i åk 1 till skolan och passade på att gå med hunden runt 7:30

nu kund 8:15 och sen ett utveckingssamtal med en cool elev kl 8:50

tillbaka och hade ytterligare en härlig kund i 30 minuter, sen 2 nya utvecklingssamtal i skolan.

kl 12 hade jag pass på SATS i Huddinge och sen var det lite jobb att göra, (skulle ju fixa påskägg till personalen på skolan samt anordna en stegtävling - så att alla får njuta av det härliga livet med bra kondis.

ny kund kl. 14 och sen och hämta dottern från plugget. Hem och greja lite mat till alla kidsen.

nya pass på SATS, 2 st, för att sedan ha 3 olika PT quatro i firman. hemma vid 21..........då ser jag hela familjen i soffan 3 av 5 hade drabbats av influensan. Kära älskade familj! - men vi klarade dagen, visst

klara dagen - japp!

trött - japp

lycklig - japp

kram på er!

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Nu är bästa tiden här

Nu är den svåraste tiden att hålla i sin träning, men det är nu som det är dax att skörda resultaten. Se dina framsteg långsiktigt! Försök att hålla vågen 娨 avstånd och fortsätt att jobba för det du

bottom of page